S100 – łączenie kont

Wielu graczy posiada multi konta, na których posiada Platynowe karty.

Po zgłoszeniu się do Administracji możliwe jest łączenie kont (tylko zakupionej wartości: zakupione unikaty, karty prędkości), łączeniu nie podlegają karty które były prezentami czy otrzymanymi za logowanie.

Regulamin – zmiany, aktualizacja

Punkty regulaminu które zostały dodane lub zmienione: 

  • III.16 - W przypadku celowego działania na szkodę spedycji Administracja ma prawo nałożyć bana na wszystkie powiązane konta.
  • IV.1.1 - Jeśli użytkownik posiada więcej niż jedno konto na jednym serwerze musi zgłosić to do Administracji serwera. Jeśli gracz posiada kilka kont na portalu także musi zgłosić taki fakt do administracji.
  • IV.1.2 - Konta jednego gracza nie mogą wykazywać działalności zmierzającej do wspierania się nawzajem. Dotyczy to także zakupu czeków na promocji i przekazywanych prezentów pomiędzy kontami. Wyjątek stanowi zakup Konta Premium lub Konta Sponsora – można kupować swoim kontom KP i KS jako prezenty.
  • IV.1.3 - Wszystkie konta gracza muszą być w tej samej Spedycji - dotyczy to kont na świecie S100 założonych po powstaniu tego świata. Jeśli posiadamy konta w różnych spedycjach właściciel Spedycji musi wiedzieć jakie posiadamy inne konta na tym świecie.
  • IV.1.4 - Nie można zapisywać kont do Konkursów Spedycji tylko w celu ominięcia minimalnego progu graczy – gracze mogą zostać blokowani a Spedycja wykluczona z konkursów.
  • IV.11 - Gracz który jest właścicielem musi najpierw zamknąć Spedycję aby móc skasować konto w grze.

Wesołych świąt

gift_box_closed

Z okazji Bożego Narodzenia życzymy naszym Graczom spokojnych i cudownych Świąt.
A także cały nadchodzący rok upływał Wam w harmonii i szczęściu, a każdy dzień był pełen niezapomnianych chwil.

Administracja CT

Ps. zapraszamy po odbiór prezentu 25 grudnia ;)

Chat – odnowienie połączenia

Podczas wysyłania swoich zleceń czy zarządzania spedycją często nie potrzebujemy chatu, wprowadziliśmy więc funkcjonalność dzięki której oszczędzimy serwer na którym jest Wasz świat i będziecie mogli wykonywać Wasze decyzje szybciej :)

Chat po braku Waszej aktywności na nim będzie zamykał połączenie, wystarczy je odnowić kliknięciem albo po prostu udzielać się na chacie :)